phone

014 26 42 00

Houtskeletbouw realisatie: passiefwoning te BeerzelHoutskeletbouw realisatie: lage-energiewoning te ZoerselHoutskeletbouw realisatie: lage-energiewoning te Wezemaal

Houtskeletbouw

Wanneer u een bio-ecologische houtskeletwoning bouwt, kiest u resoluut voor échte duurzaamheid. De bouwmaterialen zijn milieuvriendelijk, uw woning bespaart energie en u vertoeft in een aangenaam en gezond leefklimaat. Misschien wil u een stap verder en kiest u wel voor een doorgedreven laag-energie-woning of zelfs voor een passief-woning.

> Bekijk al onze realisaties
OosthamMalle
poolhouseMechelen

Eiken Bijgebouwen

Wat is er mooier dan een bijgebouw dat klasse uitstraalt, gemaakt is van oerdegelijk eikenhout en garant staat voor levenslang plezier.

> Bekijk al onze realisaties
ZoerselMechelen17-2Koningshooikt

Werken in Bouw-Team !

"Met Hermans Hout & Habitat ga je een partnership aan: je bouwt samen aan je woning" —bouwheer Carl Van den Hove & Douwke van Aarle

Méér dan Duurzaam Bouwen !

Hermans Hout & Habitat is dé voorloper op gebied van energiezuinig bouwen. Lang voordat men het begrip 'Duurzaam Bouwen' had uitgevonden maakten wij energiezuinige, kwaliteitsvolle en gezonde woningen. Zonder twijfel mogen wij fier zijn op ons pioniersschap!

Werken in Bouw-Team !

"Met Hermans Hout & Habitat ga je een partnership aan: je bouwt samen aan je woning."
—Bouwheer Carl Van den Hove & Douwke van Aarle

Hermans Hout & Habitat bvba - Zone Reme 10, 2260 Westerlo - Tel. 014 26 42 00 - info@H3.be - www.houtskeletbouw.be

© 2013 Hermans Hout en Habitat - alle rechten voorbehouden.

Mixed by Aroma Communicatie.